Renovatie van uw dak

Door de jaren heen wordt de kwaliteit van dakbedekking minder. Een belangrijke oorzaak hiervan zijn de weersomstandigheden. Zon, wind, regen en vorst kunnen ervoor zorgen dat uw dak op een gegeven moment problemen gaat geven. U kunt die problemen met uw dak beter voorkomen omdat schade aan het dak vaak al snel kan leiden tot gevolgschade en dus meer kosten. Indien de onderconstructie bijvoorbeeld door waterschade wordt aangetast kan deze geheel of gedeeltelijk moeten worden vervangen. Ook schade aan het interieur als gevolg van lekkage komt helaas regelmatig voor. Allemaal kosten waar u niet op zit te wachten. In die gevallen is een goede dakrenovatie de oplossing.

Jess Dakwerken is gespecialiseerd in zowel dakrenovatie als nieuwbouw daken. Op verzoek voeren wij graag een dakinspectie bij u uit waarbij wij u goed en uitgebreid informeren wat de mogelijkheden zijn. Het is tenslotte uw dak en u moet daar een goed gevoel bij hebben.

Prijsopgaves worden altijd geheel vrijblijvend uitgebracht.

Voor een leek is het natuurlijk lastig om prijsopgaves met elkaar te vergelijken, zeker omdat er verschillende soorten dakbedekking zijn in veel verschillende kwaliteiten. Dan is het goed te weten dat Jess Dakwerken uitsluitend met 1e klas materialen werkt en op nieuwe daken maar liefst 12½ jaar garantie geeft!